Umor

CTP critică nunta lui Halep: „Invitații trebuiau să fie serviți de Simona. Are serviciul mult mai bun!“

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 septembrie, 2021

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a fost unul dintre invitații de la nunta Simonei Halep. Jurnalistul a cerut să fie pus într-un colț mai întunecat al restaurantului, de unde să poată observa încruntat întreg evenimentul.

Se pare că unul dintre aspectele ce l-au deranjat pe bătrânul CTP a fost serviciul ospătarilor, despre care spune, într-un editorial virulet, că a lăsat de dorit și că era mai bine dacă Simona se ocupa personal de acest aspect.

„Păi ăla e serviciu? Așa se servește acum la nunți? Haideți să fim serioși! Simona, pentru că dintre toți ăia prezenți este singura persoană care știe ce-i ăla un serviciu de impact, trebuia să pună osul la treabă și să le arate cum se face. Da, știu, era nunta ei și poate că avea dreptul și ea să se distreze, dar când ești campioană nu-ți permiți un astfel de lux. Nu îi lași pă toți pensații ăia sugrumați cu papioane să-mi aducă ordeful ca la cantina săracilor!“, a scris gazetarul.

CTP a mai ținut să critice și jocul de glezne al Simonei din timpul dansului mirilor și spune că va oferi și o cronică cinstită și despre noaptea nunții, lăsând să se înțeleagă că s-a jucat tare și iute.

Actualitate