Poliţiştii din Iaşi s-au confruntat zilele trecute cu un caz inedit. O femeie de 34 de ani, din oraş, a mers să reclame că maşina i-a fost lovită, deşi şoferiţa nu avea permis de conducere.

Femeia nu figura cu permis de conducere. Documentul nu era suspendat sau anulat, cu pe numele femeii nu fusese înregistrat niciodată un permis de conducere, au precizat surse din Poliţie. De altfel, aceasta a mers la sediul Poliţiei Rutiere doar cu buletinul pentru a reclama incidentul rutier, informează adevărul.ro.

„La data de 20 octombrie, la Poliţia Municipiului s-a prezentat o femeie de 34 de ani, din municipiul Iaşi, pentru a declara o tamponare, survenită în municipiul Iaşi, în care a fost implicată ca şi conducător auto. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

(Visited 5.509 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.