Timp Liber

Cum să te pregătești pentru Black Friday

Hands of female sitting at the laptop with a credit card

Black Friday este momentul în care ai ocazia să cumperi articolele dorite la prețuri mai mici decât în mod normal. Aproape toate magazine fizice și online oferă reduceri cu această ocazie, astfel că probabilitatea ca lucrurile pe care le cauți să fie mai ieftine e destul de mare. Așa că ce poți face pentru a te asigura că atunci când vine clipa vei putea face achiziția în cele mai bune condiții?

Scris de 
 pe data 
17 octombrie, 2022

Cum te asiguri că ai bugetul necesar pentru achiziție?

Cea mai bună metodă de a te asigura că ai pregătit un buget pentru achizițiile pe care vrei să le faci este economisirea. Doar că asta depinde și de veniturile pe care le ai, dar și de cheltuielile pe care le faci. Cel mai bine ar fi ca lunar să pui deoparte o anumită sumă, astfel încât să poți să ajungi la bugetul de achiziții propus. 

Dar cum cheltuielile sunt mai mari în această perioadă, poate fi mai greu să economisești bani. Nu e nicio problemă, pentru că ai la dispoziție alte câteva opțiuni. Una dintre ele este contractarea unui credit online. Tehnologia a adus îmbunătățiri considerabile vieților noastre, iar asta e valabil și din punctul de vedere al tranzacțiilor, dar și a altor operațiuni financiare. Cu un efort minim, poți avea parte de suma dorită ca să achiziționezi articolele preferate.

Cum te asiguri că ai găsit cel mai bun preț de achiziție?

Sunt zvonuri conform cărora reducerile de Black Friday nu sunt cu adevărat reduceri din cauză că prețurile sunt mărite înainte de a fi reduse. Conform legii, comercianții trebuie să afișeze clar care a fost cel mai mic preț al unui produs în ultimele 30 de zile și la acest preț trebuie să aplice reducerea.

Ca să poți să ai o evoluție reală a prețurilor, îți poți face cont pe mai multe platforme care comercializează produsul vizat și să salvezi la favorite articolele care te interesează.

Mai mult, când vine momentul achiziției, poți utiliza o platformă online care compară în timp real prețurile la care mai mulți comercianți pun la vânzare aceleași produse. În acest mod te poți asigura că vei găsi cea mai bună ofertă pentru tine.

Achiziționarea unui produs de calitate la un preț mai mic este întotdeauna binevenită, iar Black Friday îți dă exact această posibilitate. Tot ceea ce ai tu de făcut este să găsești cea mai bună ofertă și să pregătești financiar pentru achiziție. 

Actualitate