Conducătorii auto nu vor mai vira la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

„Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului rutier, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța“, au transmis reprezentanții municipalității.

De asemenea, Primăria recomandă conducătorilor auto ca pe direcția strada Zorelelor – bulevardul Mamaia să folosească variantele:

deplasare dinspre strada Zorelelor înainte pe strada Soveja și întoarcere în giratoriul cu strada Chiliei apoi virare dreapta pe bulevardul Mamaia;

deplasare dinspre strada Zorelelor pe strada Soveja și întoarcere în giratoriu apoi virare dreapta pe strada Chiliei cu alegerea rutei stânga către bulevardul Mamaia sau înainte către strada Ion Rațiu.

Tot de astăzi, mijloacele de transport în comun care deservesc linia 14 circulă pe un traseu modificat. Astfel, la intersecția străzii Zorelelor cu bulevardul Mamaia, miniautobuzele nu vor mai vira la stânga, ci vor merge înainte, pe strada Soveja, apoi vor întoarce la sensul giratoriu cu strada Chiliei (Lidl) și vor vira la dreapta pe bulevardul Mamaia.

(Visited 2.677 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.