Administraţie

Curățenie de primăvară în orașul Năvodari. Primăria invită asociațiile de locatari să se alăture campaniei

Având în vedere apropierea Sărbătorilor Pascale și ținând cont de condițiile meteorologice, Primăria Năvodari organizează începând de luni 26 aprilie, timp de 3 zile, o amplă acțiune de curățenie și igienizare în oraș.

Scris de 
 pe data 
20 aprilie, 2021

În acest sens, primarul Florin Chelaru s-a întâlnit cu colegi din Primărie și reprezentanți ai companiei de salubrizare pentru a discuta modalitatea de desfășurare a campaniei.

Angajații Primăriei, firma de salubrizare Polaris, împreună cu asociațiile de locatari care își doresc să pună umărul la curățenia orașului vor împărți orașul pe zone și vor acționa pentru igienizarea spațiilor publice.

Zilele următoare vom prezenta planul concret de acțiune și modalitatea în care cetățenii se pot implica. În același timp, readucem la cunoștința proprietarilor de teren să își igienizeze spațiile și să ia măsuri pentru protejarea lor și interzicerea aruncării de deșeuri.

De asemenea, facem apel la asociațiile de locatari care nu au întreprins încă lucrări de amenajare specifice primăverii în zonele din apropierea blocurilor să ne sprijine și să se implice în îngrijirea grădinilor și spațiilor verzi.

Primăria Năvodari derulează în fiecare primăvară astfel de campanii de igienizare cu scopul de a responsabiliza cetățenii pentru a păstra orașul curat, așa cum ne place tuturor să fie!

Actualitate