Actualitate

Dacă ai internet de la Digi, UPC sau Telekom nu vei mai putea accesa filmehd.ro sau alte site-uri cu filme on-line

 RCS RDS și Telekom vor trebui să blocheze site-urile cu filme și seriale online. Instanța judecătorească a decis și ca Digi, UPC, Nextgen, DCS și Akta Telekom să întrerupă website-urile cu filme.

Scris de 
 pe data 
6 noiembrie, 2018

Impactul acestei situații ar afecta peste 4 milioane de persoane, clienti la rețelele care au site-uri cu filme online ce vor fi blocate.  Plângerea unor case cinematografice a adus la săvârșirea acestei decizii.

Instanța a hotărât pentru RCS RDS, Telekom, UPC, Nextgen, DCS și Akta Telekom să blocheze accesul la mai multe site-uri de filme.

Totul s-a petrecut din cauza unei plângeri ale caselor de producție cinematografice Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries și Sony Pictures Television.

„Admite cererea modificată. Constată că website-urile accesibile în prezent la următoarele locații online: – filmehd, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmehd.net; -filmeonline2013, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmeonline2013.biz; -thepiratebay, accesibil în prezent la următoarea locație online principală: www.thepiratebay.org; și la următoarele locații online de tip proxy: http://fbay.maik.rocks, htip://bayproxy.net, http://thepiratebayz.org, http://tpb.portalimg.com, https://fastpiratebay.co.uk, https://gameofbay.org, https://ikwilthepiratebay.org, https://oldbayproxy.eu, https://pirate.trade, https://piratebay.click, https://piratebay.red, https://piratebayblocked.corn, https://piratebaymirror.eu, https://piratebayproxy.be, https://thepiratebay.uk.net, https://thepiratebay.unblocker.cc, https://thepiratebay-proxy.com, https://tpbbay.eu, https://tpbmirror.us, https://tpbunblocked.org, https://ukpirate.dick, https://ukpirate.org, https://ukpirateproxy.xyz, https://unblockedbay.info, https://urbanproxy.eu, încalcă drepturile de autor deținute de reclamanți.

Dispune blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienților pârâților pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locațiile online indicate mai sus. (…) Cu apel în 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel București. Apelul se depune la Tribunalul București. Pronunțarea hotărârii se face prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, 05.11.2018”, se arată în decizia instanței.

Actualitate