Actualul primar al Constanței, Decebal Făgădău (PSD) susține că are un plan bun de rezervă dacă va pierde alegerile locale.

Surse fără scrupule din cadrul Primăriei Constanța ne-au declarat că, pe zi ce trece, Făgădău este tot mai îngrijorat de faptul că va pierde scaunul de primar, conștient fiind că a dat-o în bară cum dă surdu-n tobă.

Da, domnule! Nu e nicio rușine, nu e nicio problemă, voi relua activitatea de ospătar pentru VIP-uri ale Constanței. Experiența acumulată servind personalități precum Radu Mazăre sau Nicușor Constantinescu îmi oferă un mare avantaj“, a declarat Făgădău, surprins de o femeie de serviciu în timp ce exersa discursul în fața unei oglinzi.

Familia mea bea apă de la robinet! Apă-de-la-robinet! Bogat! Constanța-oraș-bogat! Marmură! Veceuri scumpe! Stâlpișori! Apă! Ro-bi-net!“, a mai adăugat edilul.

Mai mult, Decebal Făgădău se laudă că are și o scrisoare de recomandare de la fostul său stăpân șef, Radu Mazăre, în care îi sunt recunoscute meritele și lăudate calitățile de lacheu.

Tot pe acest considerent, chiar dacă va pierde alegerile locale, este foarte posibil ca Făgădău să-și păstreze poziția în cadrul PSD Constanța deoarece, după cum zicea un nene corpolent și dădător de apă, „e bun pe lângă casa omului“.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.517 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.