Eveniment

„Dacă viteza mă va omorî într-o zi, să nu plângi, căci eu zâmbeam”. Mesajul unui tânăr, înainte să moară la 140km/h

Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina, la 140 km/h, de un tir. Și-a prevestit moartea:”Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi pentru că eu zâmbeam”

Scris de 
 pe data 
20 mai, 2019

Dan Florin Marius şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un accident cumplit în Mureş. Tragedia s-a pprodus DN 15, în zona Periş – Petelea, după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de TIR.

Aflat la volanul autoturismului marca Opel, Dan Florin Marius conducea cu viteză, aproximativ 140 de kilometri/oră, spun martorii.
Aseară, în jurul orei 22:50, pe varianta Periş – Petelea, băiatul de 21 de ani a depășit o coloană de mașini, a reintrat pe banda lui de mers, după care, fără nicio explicaţie, a pătruns pe contrasens intrând frontal într-un TIR.

În urma impactului extrem de puternic, TIR-ul a tânăt maşina în care se afla Florin încă aproximativ 200 metri, ajungând pe sensul opus autotrenului.

În urmă cu o săptămână, Florin a publicat pe Instagram o fotografie însoţită de un mesaj care au prevestit, parcă, nenorocirea de aseară:

„Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi pentru că eu zâmbeam”

Sursa: www.observator.tv

Actualitate