Reacțiile negative ale fanilor vin în urma aprecierilor pozitive privitoare la modul în care este organizat Sectorul 5 din Capitală, făcute de artist în timpul evenimentului ce a costat, potrivit Recorder, 700.000 de euro.

Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea! Dom’ primar, dar văd că merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu… Extraordinar, toată lumea-i fericită“, şi-a început artistul discursul de prezentare.

Suntem singurul Sector cu spor pozitiv din Bucureşti“, intervine primarul PSD, Daniel Florea.

Să dea Dumnezeu să rămâneţi aşa (…). Văd că toată lumea e fericită, bucuroasă şi asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări!“, a mai spus Bittman.

Fanii l-au criticat, așadar, pe cântăreț pentru că a acceptat să transmită un mesaj de susținere al primarului Daniel Florea în schimbul remunerației primite de la Primăria Sectorului 5 pentru prestația artistică.

Vai ce frummy aţi prezentat dumneavoastră evenimentul organizat de primăria Sectorului 5. Vi se pare că e minunat în sector? Vi se pare minunată sărăcia din Ferentari? Vai, dar oare câte pacheţele ar fi putut cumpăra primăria din banii pe care vi i-a dat dumneavoastră să ridicaţi un monument, aşa, din vorbe primarului? Să vă fie ruşine!“, i-a transmis activista pentru drepturile omului, Irina Zamfi.

Bittman a reacționat la comentariul activistei printr-un mesaj care a stârnit chiar mai multe reacții negative decât evenimentul în sine, dar care a fost, ulterior, șters de pe pagina artistului.

Mi se pare că exageraţi şi că ar trebui să intraţi în pământ de ruşine atunci când, fără să mă cunoaşteţi, vă permiteţi să mă jigniţi atât pe mine cât şi pe toţi cei care au participat la eveniment. V-aţi obişnuit în România că toţi trebuie să trăim şi să gândim după placul unei majorităţi bolnave, ei bine, eu nu fac parte din majoritatea dvs. şi mă mândresc cu asta, puteţi să scuipaţi, să vă urâţi, să vă jigniţi între voi cât doriţi, menirea mea a fost şi va fi alta pe acest pământ şi sunt tare bucuros că nu fac parte din ea“, a spus artistului.

Adevăraţii asistaţi sociali ai României: oamenii celebri, plătiţi din fonduri publice, să preamărească politicienii. E mândru! Hai, bravo, şi eu aş fi dacă mi-ar căda aşa purcoi de bani doar ca să mănânc rahat pe o scenă“, a completat Irina Zamfi.

Aşa, hai daţi cu oala cu fecale, hai cu frustrările, hai cu SRI-ul“, a replicat Dan Bittman.

 

(Visited 215 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.