Premierul Viorica Dăncilă este din ce în ce mai panicată după ce în cursul acestei dimineți a zburat din cearșafuri primind un nou mesaj zgomotos de la, spunea ea, „un bărbat care o agamează cu semesuri.

Surse din cadrul Guvernului spun că Dăncilă și-a chemat consilierii în birou, dar și pe noul ministru al internelor, Nicolae Moga, cerându-le „să se afle de urgență cine este acest Imărgensi Ălerts“ și să o ajute la rezolvarea testului despre care acesta îi tot scrie în mesaje.

La început, am crezut că este o chestie care o mai facem între noi fetele de la PSD când ne mai trimitem semesuri cu teste de logică, cum ar fi cel cu ciuperca și mănăstirea într-un picor… Cred că acest individ deja reprezintă un pericol pentru siguranța patriei, deoarece folosește cuvinte destul de ambilacate. Ce este aceea o autoprotecție? Vă rog să luați măsuri!“, i-ar fi ordonat Dăncilă ministrului Moga.

Ca să o calmeze, consilierii i-au instalat premierului pe telefon un program de protecție, denumit Candy Crush, despre care i-au spus că va ajuta la îndepărtarea pericolului dacă petrece cât mai mult timp folosindu-l.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 532 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.