Actualitate

Dăncilă, ploaie de gafe în Parlament: „Niciun român i-ar fi ruşine să vă răspundă!”

sursă foto: derStandard.de

Premierul Viorica Dăncilă a reuşit să comită greşeli chiar şi în intervenţiile ce au precedat dezbaterea pe moţiunea de cenzură, la scurt timp după ce Opoziţia o acuzase că nu ştie nici măcar să citească corect textele ce i se pun în faţă.

Scris de 
 pe data 
21 decembrie, 2018

Premierul a avut probleme în două rânduri, atunci când a revenit la microfon pentru a le răspunde celor din opoziţie, probleme cu sintagma „niciun român”.

Aţi vorbit în numele românilor. Cred că nu aveţi acest drept. Când reprezentanţii dvs. s-au exprimat în Parlamentul European împotriva României, cum puteţi dumneavoastră să spuneţi că vorbiţi în numele românilor? Sunt convinsă că niciun român, din nicio regiune a ţării nu au fost mândri (sic) când dumneavoastră aţi susţinut acest lucru„, a declarat Dăncilă, citată de Hotnews.

Ulterior, adresându-se lui Florin Roman de la PNL, premierul a spus: „Nu aş vrea să mă cobor la nivelul dumneavoastră şi să vă răspund la toate afirmaţiile. În rest, nu este greu, dar credeţi-mă, că niciun român i-ar fi ruşine să vă răspundă, cu atât mai puţin premierul României.

În plus, Viorica Dăncilă i-a greşit numele senatorului Florin Cîţu, spunându-i „Chiţu”.

 

Actualitate