Două specialiste în comunicare, lingvistică și literatură, Veorica Dăncilă și Mărioara Grapini și-au unit forțele și au reușit să creeze „una dintre cele mai elaborate și documentate cărți cu rețete de gătit“, potrivit Uniunii Scriitorilor.

Copi și Paste. Rețete de succesuri“ încununează, potrivit autoarelor, o muncă de zeci de ore de căutat rețete pe net și procesul elaborat de copiere a lor într-un fișier Word, ce ulterior a fost salvat cu grijă pe Desktop. Veorica spune că a fost chiar nevoită să urmeze un curs special pentru a ține pasul cu o astfel de tehnologie.

Paste, pentru că la orice om îi place pastele“, spune Dăncilă. „Și Copi, pentru că, știm cu toți, nu ie copil la care să nu îi placă pastele. Am vrut să apăsăm pe acel buton ce activează amintirile din copilăria fiecăruia când erai afară la joacă și te chema mă-ta-n casă și te bucurai că îți dă paste… Da’ nu e o carte numai despre paste, evident“, a completat și Grapini, care deja a trecut cartea la CV ca făcât partea din activitatea ei științifică.

Deja având recenzii pozitive din partea Uniunii, cele două autoare consideră că volumul de rețete va fi un real succes și, ținând cont de acest aspect, s-au decis că vor mai scrie o carte împreună, un roman ce se va numi „Veața după dictare“.

Eu o să-i dictez ei câteva paragrafe, apoi ea o sa-mi dicteze mie cateva paragrafe și vedem ce iese, dar n-are cum să nu iasă ceva frumos“, a dat asigurări Mărioara Grapini.

(Visited 107 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.