Eveniment

Daniela și Ana (13 și 16 ani) au murit pe loc în accidentul de la Cobadin, ucise de un șofer de 16 ani

Daniela și Ana sunt cele două adolescente care au murit în accidentul rutier produs în noaptea de joi spre vineri în comuna Cobadin, județul Constanța.

Scris de 
 pe data 
5 august, 2022

Șoferul, un puști de 16 ani, și un alt băiat de 17 ani au fost grav răniți. Potrivit martorilor, conducătorul auto era un copil problemă care a mai produs în trecut accidente rutiere. Chiar și acum, se pare că acesta a furat cheile mașinii de la o rudă și a plecat în cursa nebunească spre moarte.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele condus de un minor.

„Astăzi, în jurul orei 1,40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate”, a anunţat IPJ Constanţa.

Sursa citată de Agerpres precizează că în urma impactului au murit pe loc două pasagere din primul autoturism, în vârstă de 13, respectiv 16 ani. De asemenea, minorul de 16 ani aflat la volan şi un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, au fost răniţi grav.

Tânărul de 23 de ani, aflat la volanul celuilalt autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Actualitate