Unele dintre cele mai multe poante spuse de primarul Făgădău au fost rostite în timpul campaniei electorale, însă au fost și câteva dume tari pe care le-a dat când a mai fost nevoit să vorbească în public sau la emisiuni tv pe parcursul mandatului său.

Gluma 1:

Constanța are cel mai curat aer din România. Asta deși nu există parcuri și spații verzi.

Gluma 2:

Eu, primarul Constanței, împreună cu copiii mei, bem apă de la robinet (…) M-am convins și mi-am convins familia să bem apă de la robinet!

Gluma 3:

Îmi doresc ca din ce în ce mai mulți constănțeni să meargă pe jos, să meargă cu bicicleta, să folosească mijlocul de transport în comun și abia ultima opțiune să fie transportul individual.

Gluma 4:

Săptămânal, împreună cu un consilier local voi vizita câte un cartier al Constanţei.

Gluma 5:

Voi face o Sală Polivalentă cu 5000 de locuri, omologata pentru sporturi de echipa și individuale, dar si pentru spectacole.

Gluma 6:

Spusă doi ani mai târziu după Gluma 5, în timp ce ținea în brațe o poză cu Sala Polivalentă care nu există: „Încă un vis a devenit realitate!”

Gluma 7:

Voi repara capital pasajul rutier Cumpenei (Pod Butelii), cu iluminat modern, separator de sensuri și trotuar pentru pietoni.

Gluma 8:

Voi realiza primul pasaj rutier subteran din Constanța pe bd. I.C. Brătianu, pentru fluidizarea traficului în această intersecție.

Gluma 9:

Constanța e un oraș bogat! Care-i problema?

Gluma 10:

Voi asfalta toate străzile până în 2018.

BONUS VIDEO. Un moment de stand-up comedy inedit, cu primarul Decebal Făgădău

Am fi vrut ca textul acestui articol să fie un pamflet, dar nu ne-a ieșit.

 

(Visited 1.190 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.