Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, femeia de 33 de ani a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri, şi ar fi încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, anunţând că bărbatul de 39 de ani, care era plin de sânge, a venit bătut în apartamentul ei din Botoşani.

Surse din rândul anchetatorilor susţin însă că cei doi s-au certat după ce femeia ar fi fost prinsă cu un alt bărbat. Aceleaşi surse spun că la mijloc ar fi fost şi o sumă de bani pe care femeia o datora iubitului ei. Aceasta l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu obiecte de bucătărie

”A avut loc un conflict spontan, din spusele celor prezenţi, adică ale inculpatei şi ale martorului. A fost şi un alt martor acolo. Era vorba de o sumă de bani, împrejurare în care inculpata i-a aplicat câteva lovituri victimei, după care au urmat o serie de lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte din bucătărie pe care le avea la îndemână, de către femeie, iar când a constat că victima nu mai prezintă semne vitale a sesizat Serviciul de Ambulanţă, însă la sosirea acestora victima era decedată deja. A fost sesizat prin intermediul 112 că într-un apartament este o persoană cu multiple leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Potrivit acestuia, iniţial femeia şi bărbatul aflaţi în casă au spus că victima a venit bătută de afară, însă urmele de violenţă găsite în apartament duceau cu gândul la altceva.

(Visited 453 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.