Iubirea se împrăștie în toată comuna Cumpăna cu ocazia Valentine’s Day, iar primărița PSD, Mariana Gâju, s-a pregătit temeinic pentru a marca această zi deosebită.

Primărița va oficia ceremoniile de căsătorie pentru cinci cupluri de tineri cumpăneni care abia dacă se știu din vedere.

Există o vorbă din popor, chiar de pe vremea regretatului Nicolae Ceaușescu, care spune așa: pofta vine mâncând! Pentru mine, ca primar al acestei iubite comune și fiică a satului, este important să mă asigur că tinerii vor asigura existența viitoarelor generații de votanți. Eu voi fi aici și pentru ei, pentru că, nu-i așa, sunt veșnică“, declară Mariana Gâju.

La Căminul Cultural din comună a fost organizată o preselecție prin care cinci băieți și cinci fete, care nu voiau să fie acolo, au tras bilețele, stabilindu-se astfel cine cu cine se va căsători. Cei care au strâmbat din nas sau au avut ceva împotrivă, au fost băgați într-o cameră în care li s-a explicat cum e cu dragostea, revenind astfel la gânduri mai bune.

Asta e acum. O să fiu nevastă, o să pun și eu pe Facebook poze de nevastă, o să fac un copil, o să pun cu el poze pe Facebook din oră în oră, în timp ce bărbată-miu o să fie la muncă, la cârciumă și apoi acasă. Sper să facem o rată să ne luăm un BMW din Bulgaria și apoi, dacă ne ajută și Dumnezeu, să plecăm din țară“, spune Liliana, 19 ani.

Ușor bulversat, viitorul ei soț, Titi (21 de ani), a ridicat privirea din telefon și a cerut lămuriri: „Cum zicea că o cheamă?

E bine să te însori dimineața. Că dacă nu merge căsnicia, ai timp să divorțezi repede și să-ți vezi liniștit de restul zilei“, este de părere un tânăr mai optimist.

Ceea ce nu știu însurățeii este că primărița le va interzice divorțul. „Așa ceva nu se discută! Adevărații cumpăneni, cei născuți și crescuți în vatra iubitului nostru sat, respectă tradițiile și nu se abat de la ele. Există o vorbă din popor, chiar de pe vremea regretatei Elena Ceaușescu: o palmă dată la timp, salvează o căsnicie!“, a completat Mariana Gâju.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.068 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.