De câteva zile, Constanța a devenit un oraș în care, atât turiștii, cât și localnicii pot admira norii jucăuși de țânțari sau pot observa îndeaproape cum o gașcă de cinci-șase insecte se îndoapă cu sânge din brațele, picioarele, fețele sau gâturile lor. Constănțenii sunt revoltați că Primăria așteaptă forțele naturii să rezolve problema.

Relaxat, primarul Decebal Făgădau a susținut o conferință de presă în care a discutat problema milioanelor de țânțari ce au invidat Constanța.

Ce atâta panică cu țânțarii? La Brașov, p-ăia îi atacă urșii!“, a declarat primarul. Făgădău a povesit cum verișorii lui de la Brașov au fost atacați de urși, nu s-au plâns nimănui, nu au trimis vânătorii după ei și nici nu au înjurat Primăria.

Trebuie să înțelegem că fiecare zonă din țara asta are propria faună cu care ar trebui să se mândrească. Dacă la Brașov sunt urși lihniți de foame sau la Suceava sunt lupi și jderi, la Constanța avem țânțari. Care e problema?“, a mai completat edilul.

Primarul a venit la conferință cu fața plină de ciupituri și cu câteva zeci de țânțari orbitând în jurul său. „Dacă-i lăsați să-și facă treaba și îi acceptați pe pielea voastră, veți vedea că pot avea chiar un efect terapeutic, precum albinele sau lipitorile. Doamnelor, mai ales, dacă aveți varice, lăsați țânțarii să vă sugă și veți vedea că fac minuni“, a concluzionat primarul.

Între timp, o gospodină din cartierul Km 4-5 este disperată și spune că ieri a gătit o ciorbă cu găluște… de țânțari. Membrii unei familii, care duminică se aflau la plimbare în parcul Tăbăcărie, încă se mai caută unul pe celălalt, după ce au fugit disperați să scape de atacul țânțarilor. Oamenii străzii de prin toate cartierele au renunțat la vodcă și de câteva zile consumă doar Autan.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.137 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.