Administraţie

„Decebal Făgădău este un primar izolat, un primar decuplat de la realitățile Constanței”

primarul Constanței, Decebal Făgădău

Liberalii constănțeni îl acuză pe primarul Decebal Făgădău că nu are specialişti cu viziune în Primăria Constanța şi apelează la politrucii lui Nicuşor Constantinescu, făcând referire la numirea fostului vicepreședinte al CJC, Cristinel Dragomir, în Consiliul de Administrație al RAEDPP.

Scris de 
 pe data 
28 iunie, 2018

Acest lucru demonstrează că Decebal Făgădău este un primar izolat, un primar care este decuplat de realităţile Constanţei şi care se înconjoară de oameni care au participat alături de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la distrugerea economică a oraşului, dar şi la decăderea acestui judeţ. Pentru că apelează la oamenii de casă ai lui Nicuşor și Mazăre, este clar că Decebal Făgădău nu reprezintă o soluţie viabilă pentru Primăria municipiului Constanța”, a declarat coordonatorul politic al Organizației Municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Liberalii spun că pentru „Omul invizibil” de la Primărie, municipiul Constanţa nu este o prioritate, „fapt dovedit și prin ritmul galopant în care construcţiile înghit spațiul verde”. Mai mult decât atât, PNL susține că fără  un Plan Urbanistic General reglementat și actualizat în detaliu şi un Registru al spaţiilor verzi, Constanţa este printre ultimele oraşe din ţară la acest capitol.

Îl avertizez pe Decebal Făgădău că modul în care gestionează problema spaţiilor verzi din oraş este unul dezastruos și nu respectă reglementările legale în vigoare. În acest ritm, până la sfârșitul acestui mandat, primarul Făgădău va reuși, din păcate, să distrugă toate spațiile verzi din Constanța”, a mai spus Septimiu Bourceanu.

Actualitate