Umor

Decizie ANPC. 6 bebeluși vor fi returnați la Maternitatea Constanța pe motiv că au fost născuți în condiții improprii

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 februarie, 2024


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a efectuat un control la Maternitatea din Constanța privind condițiile de naștere oferite.

În urma verificărilor, s-a dispus ca 6 nou-născuți să fie returnați maternității pe motiv că au fost aduși pe lume în condiții improprii. De asemenea, Maternitatea este obligată să înlocuiască în termen de 30 de zile cei 6 bebeluși cu unii născuți în condiții care să respecte standardele de igienă.

Echipa de control a fost condusă de Horia Constantinescu, care după ce a răsturnat mai multe incubatoare cu bebeluși și a dat un cap în gură medicilor ginecologi și moașelor, a început să țipe: „Ăștia sunt nou-născuți? Cât are ăsta? 3500 de grame? Tania, cântărește-l că ăștia sigur fură la cântar”.

Părinții s-au declarat mulțumiți că bebelușii vor fi schimbați într-un termen așa de scurt și chiar și în lipsa chitanței că au dat dreptul doctorului ginecolog. „Dacă tot îl schimbă, am făcut cerere să fie fetiță și să nu plângă la fel de mult. Mulțumim domnule Horia pentru ajutor”, a declarat o mămică lăuză.

Actualitate