Primăria Constanța a fost dotată, încă de săptămâna trecută, cu un nou televizor. Este vorba despre un model Goldstar, „ca pe vremuri“, așa cum și-a dorit primarul Vergil Chițac.

Deși a fost consiliat strategic să renunțe la celofanul de pe telecomandă, primarul le-a reproșat oamenilor săi că acesta nu este un gest demn de un pensionar care se respectă și i-a trimis pe teren să mai planteze câteva lalele sau să mai transforme niște străzi în artere cu sens unic.

Pentru că în biroul primarului mai intră și persoane din exterior, edilul a fost convins ca, în cele din urmă, să renunțe la celofan, pentru a nu crea o impresie de om cu idei și concepții învechite. Cu toate acestea, a pus condiția să păstreze mileul de pe televizor.

Ca setul să fie complet, în birou a mai fost adus și un videocasetofon marca Funai, cadou din partea city manager-ului Felicia Ovanesian. Noul echipament este folosit pentru vizionarea clipurilor de propagandă înainte ca acestea să fie publicate pe pagina de Facebook a Primăriei. De altfel, consilierul George Măndilă a primit onorabila sarcină de a derula manual casetele, ca să nu cumva să se uzeze motorașul aparatului video.

(Visited 327 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.