Umor

Decizie radicală a lui Chițac: fără salam în Mamaia. Tzancă Uraganu va avea exclusivitate

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 martie, 2021

La nivelul Primăriei Constanța a fost creat un comitet de lucru, condus de primarul Verghil Chițac, din care mai fac parte emințele sale: Felicia, Măndilu și Catani.

Scopul acestei reuniuni de genii va fi, după cum spune însuși amiralul, „demanelizarea” stațiunii Mamaia.

Prima decizie a lui Chițac, și cea mai radicală, este una imperativă: fără Salam în Mamaia. „Dom-le, discutăm conceptual. Nu se mai poate cu salam în Mamaia. La mine în Eforie nu vezi așa ceva. Cine vrea salam să meargă în Constanța, dar să aibă grijă unde parchează că rămâne fără bani de dedicații. Am mandatat-o pe Felicia să găsească soluții”, a declarat râzând Vergil Chițac.

Potrivit unor surse din interior, Felicia Ovanesian a rezolvat imediat problema și s-a întâlnit în secret cu Tzancă Uraganu pentru a-i oferi exclusivitate pe întreaga stațiune Mamaia.

„Domnu amiral mi-a spus că nu mai vrea salam în Mamaia, așa că l-am contactat pe preferatul meu, Tzancă Uraganu. Știu că nu trebuie să dau explcații la toți idioții de constanțeni care comentează, dar „Mânca-ți-aș hazu”, „Când vă văd m-apucă mila” și „Am luat cina cu vecina” sunt cu mult peste capodoperele maestrului Salam.

Eu cred că domnu Chițac a luat o decizie bună ca să scăpăm de Salam în Mamaia. Așadar, mucles la toți proștii care ne critică”, a transmis Felicia prin intermediul celor 369 de conturi false de Facebook pe care le administrează.

George Măndilă a vrut să comenteze și el situația: „E o cutumă europeană. Săracii stau cu săracii, bogații cu bogații. Noi vrem ca Mamaia să fie pentru bogați. E la limita sărăciei să îi bagi lui Tzancă Uraganu 200 euro în buzunar pentru o dedicație. E de bun simț. Nu poți să te flendurești prin ditamai stațiunea și să nu asculți o muzică bună”.

Actualitate