Un grup de cinci cercetători britanici așteaptă cu nerăbdare să fie acceptați în grupurile sociale de mămici constănțene. Aceștia sunt de părere că acolo vor găsi răspunsurile la multe dintre dilemele profesionale pe care le întâmpină.

Noi, ca și cercetători britanici, suntem specializați în cercetarea a tot felul de nimicuri și chestii care nu interesează pe nimeni, dar noi le cercetăm oricum pentru că avem un trai bun, ne plictisim și trebuie să ne justificăm munca într-un fel, nu?“, ne-a explicat un cercetător.

Oamenii de știință au descoperit grupurile de mămici după ce au aflat de la o sursă că prințesa Kate, folosind un cont fals, își crește copiii cu informații de pe niște comunități online din România.

Pentru început, cercetătorii britanici speră că vor reuși să afle de la mămici nu doar răspunsuri la chestiuni despre cum trebuie să-ți crești și educi corect copilul sau aspecte medicale, dar și la probleme existențiale.

Spre exemplu, de ani de zile ne chinuim să înțelegem de ce, în ciuda atracției gravitaționale, firul de iarbă crește în sus! Sau câte frunze de mentă încap într-un rucsac! Sau un răspuns la o întrebare ce ne macină pe toți de secole: îl face sau nu îl face haina pe om?!“, spune unul dintre cercetători.

Sau, pentru că această dilemă a ajuns și la noi, care este de fapt salariul Andreei Esca!“, a intervenit unul dintre britanici.

Nu știu despre colegii mei, dar eu am acasa copil mic și m-am săturat să n-am habar despre cum trebuie să-l cresc sau ce să fac. La noi, în Anglia, este totul mult prea sistematizat și, sincer, uneori chiar mi-e lene să mă car cu el la medic când are o tuse. Sper că mămicile mă vor ajuta!“, a mărturisit un alt cercetător.

Totodată, am aflat că alături de cercetătorii britanici, așteaptă aprobarea înscrierii pe grupuri și câțiva specialiști NASA, care, se pare, habar n-au pe ce planetă trăiesc de fapt.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 199 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.