Un cuplu de turiști a fost surprins de angajați și clienții din hypermarketul Auchan din Constanța în timp ce se scăldau și micționau într-unul dintre bazinele cu pește proaspăt. Cei doi au mai fost zăriți și în urmă cu câteva zile, în timp ce defilau dezbrăcați, ca de plajă, printre rafturile magazinului.

Foarte bucuroși, cei doi spun că de îndată ce au văzut bazinul cu apă nu s-au mai putut abține și au zis că ar fi un moment potrivit pentru o baie. „Și sî vî spunim? Om zîs sî ni scăldăm olecuțî printri piștișorii șeia faini di colea. Cam mică pișina șeia, da’ nu ni plânjim. Noi am vrut di data tricută sî fașim o băițî, da’ iram pi fugî ș-o tribuit s-o ușchim“, a explicat turistul.

Ea, foarte entuziasmată, spune că s-a bucurat că oamenii i-au filmat și le-au făcut poze în timp ce se stăteau în bazin. „Foarti, foarti frumos din partea lor! Uiti așa avem o amintiri frumoasî di la mari, cu puhoiu șela di oamini și peștișori în jurul nostru“, a exclamat turista.

Întrebați de ce au micționat în bazin, bărbatul spune că nu înțelege întrebarea. „Cum adicî di și? Păi pi tini dacî titaie sî fași nevoia, matali nu o fași? Mai ales dacî iești în apă așa reși cum e așeia? Fii domni sirios!“.

Deși clienții s-au arătat foarte revoltați de gestul celor doi turiști, angajații și conducerea Auchan se pare că nu au avut nicio problemă. Ba chiar aceia care intră în hypermarket la bustul gol sau în ținută de plajă, sunt încurajați să-și întindă prosoapele printre raioane și să consume din cumpărăturile făcute.

Vrem să promovăm și să încurajăm ideea de picnic ca în natură sau ca pe plajă. Ne dorim ca toți clienții noștri, fie că sunt decent îmbrăcați sau în costume de baie, să se simtă în largul lor“, spune unul dintre manageri. Pentru a întări afirmațiile, acesta spune că într-un viitor apropiat vor exista raioane dedicate nudiștilor, fără a explica de unde vor scoate aceștia banii pentru a plăti cumpărăturile făcute.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.836 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.