În urma acestui atac, deputatul PNL Robert Boroianu i-a dat replica președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

„Am fost uimit să văd cum Păsărilă, mare șef la CJ Constanța, a încercat să îl desființeze pe subsemnatul, acuzându-mă că i-am furat proiectul pe care l-am depus în Parlament spre finanțare.

Săracul, în loc să mă certe cu spume la gură, ar trebui să îmi mulțumească pentru că l-am scăpat de statul pe la ușile din Parlament, așteptând să îl primească Livache(băiatul din Teleorman), poate, poate îi mai dă o șansă să scoată tot din gușa lui de Păsăroi.
Degeaba te dai de ceasul morții să pari interesant, domnule compatibil pentru PSD și incompatibil pentru constănțeni, pentru că, așa cum se întâmplă în toate poveștile, motanul(Felix) mănâncă întotdeauna, păsăroiul(chiar și unul de doi metri).

Apropo, ultima oară când m-am văzut cu dl Țuțuianu, acesta era în Parlament, prins între culoare și etaje, alb la față, căutând ieșirea după ce uitase să își încarce telefonul.

Despre proiectul depus de mine și colegul meu în Parlament pentru asigurarea finanțării, acesta se referă la construirea drumului expres Agigea-23 August. În timp ce Țuțuianu are fantezii că face și desface în județ, în realitate în urma lui nu rămân decât vorbe și multe și inepuizabile… minciuni. Nu va mai dura mult însă și dl Țuțuianu se va întoarce acolo unde îi este locul, în dulapul cu păpuși politice, încurcat în sforile șefului său Felix.”, a scris deputatul Robert Boroianu pe pagina sa de Facebook.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.