Umor

Descoperire macabră în centrul Constanței. Un cetățean inconștient a găsit un Mega Image la subsolul Tomis Mall

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 ianuarie, 2019

Încă nu se știe exact cum și de ce constănțeanul Ilie Breivhart (48 de ani) s-a aventurat zilele trecute în Tomis Mall, însă inconștiența sa avea să-i scoată în față o descoperire sinistră. În subsolul mall-ului, Ilie a dat peste un supermarket Mega Image uitat de lume, despre care mulți constănțeni credeau deja că este un mit urban.

Sunt un tip căruia îi place aventura, domnule. Recunosc, totuși, că nu știu ce a fost în capul meu când am decis să intru în Tomis Mall, ba chiar să cobor la subsol“, povestește Ilie Breivhart. „Se auzeau tot felul de zgomote ciudate, dar cel mai strident, care mi-a atras atenția, era un bipăit al unui cititor de prețuri la o casă de marcat.

Pe măsură înainta în semi-bezna din subsol, coborând pe scara rulantă defectă, zgomotul devenea tot mai clar și mare i-a fost uimirea lui Ilie când, ridicând felinarul, a zărit Mega Image-ul uitat de constănțeni.

Bărbatul povestește că, într-adevăr, bipăitul sinistru era făcut de o casieră, care, parcă hipnotizată, scana într-una o cutie cu compot de ananas, însă niciun client nu se afla în așteptare la casa de marcat. Supermarketul era gol.

Ilie și-a făcut curaj și a intrat în magazin, doar ca să descopere că majoritatea produselor erau expirate, dar că o altă angajată le lua la mână și tot lipea etichete peste cele deja existente.

Lua produsul, se uita la el, apoi jap! îi lipea o etichetă nouă și striga: <Acum e proaspăt!>“, își amintește Ilie. “Nu făcea nimic altceva, parcă era telighidată. Așa o nevastă mi-ar trebui și mie!“.

Constănțeanul spune că în aventura sa printre rafturi a descoperit produse precum, Brifcor, Ci-Co, țigări Carpați, pufuleți Scornicești, margarina Marga, gumă Tipitip și chiar Nechezol.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate