Umor

ȘOCANT! Bărbații care apar în ședințele foto de Crăciun dezvoltă sindromul Koa Eblegi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
17 decembrie, 2023

Cercetătorii de la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius au făcut o descoperire șocantă pe baza ultimilor ani de teste și analize medicale amănunțite. Potrivit specialiștilor, bărbații care apar în ședințele foto de Crăciun realizate în studiouri cu fotografi profesioniști riscă de dezvolte sindromul Koa Eblegi.

Boala, denumită după un savant japonez, se instalează rapid după prima ședință foto unde bărbații sunt târâți împotriva voinței lor.

În fața unul șemineu de carton, a unui brad artificial împodobit din septembrie, îmbrăcat în elf sau în pulovăr cu Moș Crăciun deși afară sunt 25 de grade, bărbatul suferă o decădere psihologică foarte acută, care se concretizează printr-o depresie a organelor genitale masculine.

Sindromul Koa Eblegi afectează în primă fază capacitatea bărbatului de a mai spune Nu vreodată soției. Primele semne evidente ale bolii sunt reprezentate de expresiile: „Da, mami!”, „Facem cum zici tu, iubita”, „Ai dreptate, guriță” și reprezintă deja o afectare gravă a cortextului și a conexiunilor neuronale.

În forma cea mai gravă a bolii, bărbatul participă alături de soție la ședințele foto în lanul cu rapiță și lavandă, prognosticul medical în aceste situații fiind unul rezervat. „Practic, se ajunge la o nouă formă de boală, maladia Naip Ula. E netratabilă”, mai spune specialiștii.

Actualitate