Umor

Descoperire uluitoare! A clonat celule din micii de Kaufland și s-a ales cu un maidanez

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 ianuarie, 2019

Un constănțean, fost cercetător, actualmente pensionar care din când în când practică taximetria, a făcut o descoperire uluitoare. Bărbatul a clonat celule din micii de Kaufland și s-a ales cu un câine maidanez.

Geisăn Stetăm (71 de ani) deține un laborator semi-secret în uscătorul din blocul în care locuiește. Spune că este semi-secret pentru că știu despre el femeia de serviciu și alți doi vecini pensionari cu care, din când în când, mai dă o tablă acolo.

Nea State, după cum îl strigă lumea, este mare fan al micilor de la Kaufland și, la fel ca mii de constănțeni, petrece mai multe ore pe săptămână stând la coadă pentru a băga un mic. Pensionarul povestește că într-una din zilele când molfăia deliciosul preparat și-a amintit de un experimet de clonare pe care l-a început în tinerețe, dar căruia soții Ceaușescu i-au întrerupt finanțarea din cauză de împușcare la zid.

M-am gândit să reiau experimentul și să folosesc aparatura trimisă de ruși prin ’82, pe care o păstrasem pe balcon. Trebuia să clonez micii ăștia dom’le! Sunt excepționali, dar la pensia mea nu prea îmi permit să mănânc în fiecare zi. Și eu vreau să am mici din ăștia în fiecare zi, mă-nțelegi?“, ne-a explicat domnul Stetăm.

S-a pus pe treabă și, după ce săptămâni la rând nu a reușit să obțină nimic, mare i-a fost uimirea când, într-o dimineață a deschis ușa uscătorului și din capsula de clonare a ieșit o cotârlă maro care a început să se gudure pe lângă el.

Ce dracului! mi-am zis când l-am văzut“, povestește nea State, care nici acum nu-și explică cum a fost posibil așa ceva. „Arăta ca vai-de-steaua-lui, un maidanez pur sânge, dar era jucăuș și prietenos. Nu m-a lăsat inima să-l dau afară, dar nici în casă nu voiam să-l țiu. I-am adus ceva de mâncare, și l-am lăsat în laborator, unde stă și acum“.

Câinele, care a fost botezat Kaufi, este acum cel mai bun prieten al lui nea State. Pensionarul spune că animalul este ușor de întreținut, că mănânca aproape orice, mai puțin mici de la Kaufland.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate