Delfinii, tipule, delfinii au făcut totul!“, exclamă Laurențiu Pasdăgioint (25 de ani), care susține că ediția din acest an a Neversea fost cea mai tare de până acum.

Tânărul, venit tocmai din Sighetu Marmației, a fost surprins în timp ce admira contemplativ, cu căștile în urechi, unul dintre semafoarele cu led de la intersecția City Park Mall.

Acesta susține că ideea de a amplasa festivalul în oraș i se pare extraordinară și că spectacolul de lumini este copleșitor. „Băi, tipule, io așa ceva n-am mai văzut de când mă știu… M-am distrat așa de fain de nici nu știu cum a trecut timpul!“. Cu toate acestea, are totuși nemulțumirea că unora li s-a dat voie să circule cu mașinile în perimetrul festivalului.

Laurențiu a venit însoțit de un grup de prieteni, care au fost la rândul lor recuperați din diferite puncte ale orașului.

Doi dintre ei au fost dați jos de polițiștii locali de pe Lupoaica din piața Ovidiu, iar un altul încă nu se dă dus din Satul de Vacanță, unde susține el, este adevăratul Neversea, pentru că au vată de zahăr.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.397 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.