Familia unui bărbat decedat într-un accident rutier urmează să primească 1 milion de euro de la firma de asigurări. Decizia judecătorilor este executorie, dar poate fi atacată la Înalta Curte de Justiție.

Familia preotului Gavril care a murit în accidentul de circulaţie de la Cornu Luncii, produs în 2017, are de primit despăgubiri de aproximativ un milion de euro de la firma de asigurări City Insurance S.A.  În accident a murit și fiica preotului în vârstă de 6 ani.

Decizia aparţine magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, este executorie, dar nu definitivă. Mai poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit adevarul.ro, în accidentul rutier produs în 2017 și-au pierdut viața 5 persoane: preotul și fiica acestuia în vârstă de 6 ani, sora și cumnatul acestuia, precum și șoferul vinovat.

Mașina în care se aflau aceștia a fost spulberată de un alt autoturism condus de un șofer care avea o alcoolemie de 2,32 la mie.

Tragedia s-a produs pe DN 2E, pe porţiunea dintre Fălticeni şi Gura Humorului, pe o bucată de drum drept. Un şofer de 42 de ani, tată a doi copii, care conducea un VW Golf a pătruns pe contransens şi a izbit violent maşina familiei Gavril. 

(Visited 1.775 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.