Acțiunile de deszăpezire la Constanța au fost un real succes. Încă de la primul fulg de nea, Primăria a acționat în forță. Nu mai puțin de 30 de fotografi profesioniști au fost trimiși pe teren pentru a imortaliza cele două autospeciale Polaris, care întindeau zloata ce acoperea în strat aproape insesizabil asfaltul.

De asemenea, s-a intervenit prompt cu 23 de comunicate de presă și 25 postări pe Facebook, care au scos ireversibil Constanța de sub nămeții prognozați de primarul Vergil Chițac.

Toată campania de deszăpezire a fost coordonată de viceprimarul Rusu, care a apărut în peste 500 de fotografii și 30 de filmări. Ostenit, acesta a declarat că misiunea a fost îndeplinită, impactul postărilor depășind 50.000 de urmăritori.

Fotografian Dragofilm a declarat că a fost o acțiune dificilă, misiunea de deszăpezire fiind îngreunată de zăpada puțină care se așternea pe carosabil.

Nu apucam să facem o poză, două că se și topea zăpada. Iar amiralul ne cerea să se vadă troiene. Am mai folosit fotografii de acum 4-5 ani, sperăm că nu s-a prins nimeni. Plus fotoshop la greu. Important e că a ieșit o acțiune frumoasă”, ne-a mărutisit fotograful.

(Visited 1.014 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.