Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul crimei de la Caracal. Unchiul Alexandrei, fata care a fost ucisă în urmă cu două zile, a dezvăluit că fata putea fi salvată, dar procurorul de caz nu i-a lăsat pe polițiști să intre în casa groazei pe motiv că nu era încă ora 6.00.

Timp de 3 ore, polițiștii au auzit din stradă țipetele fetei, dar nu au fost lăsați să intervină fiindcă în mandat scria ora 6.00.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a venit cu noi detalii despre ce s-a întâmplat în acea noapte.

„O să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6:00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-noapte şi de atunci nu am dormit deloc.

Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie să plătească. Nu funcționez la capacitate normală. Nu mă las. Judecătorul, procurorul care i-a ținut la poartă pe politiștii, poliștistii care au ascultat de procuror, șeful Poliției române, dl Buda, care doarme liniștit. Dânsul are DOS, ei ttrebuiau să facă localizarea, cer demisia șefului Poliției, șefului STS, care au băgat miliarde în echipamente. Nepoata mea a sunat de treio ori, a spus sunt legată cu sârmă, am fost violată. Oamenii ăștia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intram peste indivizi care au furat o găină, mascați, iar indivizii ăștia își bat joc de sufletul unui copil. În timp ce se aid țipete. Eu unul nu mă las până când fiecare dintre ei nu vor intra în pușcărie sau vor plăti cu funcția”, a declarat Cumpănașu, la Antena 3.

„Nu știu să vă spun ora exactă, dar au fost contactați de mai multe ori. Fata asta a sunat de la 112 de pe alt număr. Acești nemernici, la 12 noaptea i-am rugat să îl confrunte pe tată. Ei nu și-au pus problema dacă este Alexandra. Faci identificare. Ce au făcut? Nu au făcut nimic. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă cu polițiștii la poartă. Vă puteți imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu știu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur și simplu au fost atât de proști, amatori, neprofesioniști, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă”, a mai spus unchiul Alexandrei, tânăra ucisă de mecanicul auto din Caracal.

 

(Visited 308 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.