Tinerele, care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiții asemănătoare, la diferență de trei luni. Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în mașini și nu au mai fost văzute vreodată.

Surse din rândul anchetatorilor spun că Alexandra (15 ani) ar fi reușit să sune joi-seara la 112, dând indicii despre locul în care se află, respectiv în casa unui bărbat în vârstă de 65 ani, fost mecanic. Bărbatul locuiește singur, copiii și soția fiind în Italia.

A fost un apel de la fata dispărută pe 24. Cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau.

Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini. La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate“, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, citat de Mediafax.

Din primele date, obiectele găsite de polițiști ar coincide cu cele pe care le purta fata dispărută miercuri.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au afirmat că acest dosar este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar în urma percheziţiilor, în funcţie de ce se va găsi, dosarul va fi declinat sau nu.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

 

(Visited 408 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.