Acesta a ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, în urma unui tragic accident rutier. Aproape de comă alcoolică și drogat cu cocaină, bolidul de 300.000 euro al beizadelei a spulberat practic o viață în câteva fracțiuni de secundă.

Grav rănit, Mario Iorgulescu a fost internat la un spital din București, iar după câteva zile, transferat pe ascuns, fără acceptul procurorilor, la o clinică privată din Italia.

Deși s-a spus că Mario Iorgulescu a fost transferat fiindcă starea lui era critică, informațiile care ies acum la iveală descriu o cu totul altă poveste. Beizadeaua ieșise din comă, nu mai era conectat la aparate, însă era foarte agresiv din cauza sevrajului cauzat de dependența de cocaină. Motivul real pentru care a fost trimis pe ascuns în Italia ar fi fost acela de a scăpa de ancheta procurorilor.

Într-o intervenţie la Radio Sport 1, la emisiunea moderată de Gabi Safta, Vali Guţu, unchiul celui decedat, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de triste şi revoltătoare.

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario. Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă. *Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape.”, a declarat unchiul victimei.

(Visited 321 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.