Disperare maximă săptămâna trecută după ce Iancu Tătănase, machedon cu ștate vechi în lumea mondenă a aromânilor constănțeni, nu a mai putut ieși cu prietenii în oraș după ce o gafă i-a distrus, practic, reputația.

Iancu a făcut grava imprudență să frecventeze atât barul lui Pilici, cât și pe cel al lui Sarica, adevărate temple ale bunei dispoziții din comunitatea de aromâni din Constanța. Cei doi patroni au aflat că bărbatul joacă la două capete și au hotărât împreună să îi interzică accesul în cele două locații.

Nenorocirea, ca orice nenoricire de altfel, a circulat ca vântul și astfel a ajuns Tătănase să fie renegat chiar și de cei mai apropiați prieteni, iar unele sursele spun că și de către părinți.

Mai mult, se pare că Iancu nu a fost invitat la nicio nuntă sau botez în acest weekend, semn că soarta lui a cam fost decisă.

Dacă la Pilici nu s-a strâns masă să joc 2 cu 5 etalat fiindcă toți voiau să stea chibiți, m-am dus la Sarica, că erau ăia mai mari și până la urmă am jucat 10-30-50 lei pe tablă”, poveste Iancu cu ochii scăldați în lacrimi.

Acesta spune că dacă nu va fi iertat și reprimit în cele două baruri, va pleca în sihăstrie la Stejaru, acolo unde are mai multe zeci de veri și nepoți.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

(Visited 10.099 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.