Umor

Doi copii din Constanța au rămas orfani după ce mama lor a fost săltată de hingheri. „E un mesaj pentru toți maidanezii!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
26 ianuarie, 2022

Scene de groază în Piața Ovidiu, după ce Lupoaica a fost prinsă și dusă la Adăpostul Public. Totul s-a întâmplat în cursul acestei dimineți, când un echipaj de hingheri a aruncat lațul la gâtul Lupoaicei chiar în momentul în care aceasta își alăpta copiii.

„Am primit ordin de sus să ne ocupăm de ea. Domnul primar a spus că vrea ca acțiunea asta să fie un mesaj pentru toți maidanezii din Constanța. Să știe că nu ne jucăm și că nu vor fi făcute excepții, nici măcar pentru exemplare-vedetă, ca în cazul de față“, a explicat Ecaterin Cuțuleanu, șeful echipei de hingheri.

Surse din primărie spun că Lupoaica este urmărită ce ceva vreme, după ce s-a ajuns la concluzia că spațiul pe care îl ocupă ar putea fi folosit în alte scopuri, mult mai utile pentru comunitate.

„Păi ce facem? Hai să lăsăm toți maidanezii cocoțați pe socluri… Unde o s-ajungem? Nu mai bine curățăm locul și lăsăm pe cineva să investească acolo într-un bloc, care să devină simbol al orașului? Trebuie să mai și gândim, să acționăm, nu doar să criticăm. E o cutumă europeană“, ne-a spus unul dintre consilierii primarului, care nu a vrut să menționăm că numele său este Gheorghe Măndilă.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate