Umor

Doi machedoni din Constanța s-au despărțit după ce și-au dat seama că sunt neamuri

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 iulie, 2022

Dramă, lacrimi și suspine pe capul a doi tineri machedoni din Constanța, care au fost nevoiți să se despartă după ce, din vorbă-n vorbă, și-au dat seama că sunt rude.

Tz sî vî dzâc… Am ieșit la un cafelu, am început să vorbim despre bunici, veri, despre Cogealac, cutare, cutărică care e văr cu cutăreasca, taică-miu care e văr de gradul trei cu un văr… Ce să mai! Ne-am dat seama că suntem veri de gradul IV“, ne-a explicat Nicu Caramitru (19 ani).

Cei doi tineri, care s-au cunoscut la o nuntă în urmă cu o săptămână, spun că încă nu au apucat să fie intimi, neavând timp și nici permisiunea părinților.

A fost la prima vedere! Mai întâi am văzut ce mașină are, am întrebat fetele despre el, i-am văzut Facebook-ul și abia mult mai încolo, după 15 minute, ne-am cunoscut față-n față. Am stabilit nunta și de atunci ne-am mai văzut doar la o cafea, unde am zis să ne cunoaștem și noi mai bine“, a povestit, dezamăgită, Cezara Papacostea (18 ani).

Tatăl lui Nicu regretă că fiul său nu i-a spus mai din timp despre noua lui iubită, pentru că l-ar fi lămurit imediat cu privire la gradul de rudenie.

Pi dacă n-a dzâs nica! Eu cu Vasile, văr-miu de gradul III, și cu nea Elie, unchi-miu de gradul II, mergeam când eram tineri la Cogealac, la văru’ tatălui fetei, nea Tache Caramitru, care e văr de gradul II cu Vasile, de la care mai luam bârnză și care ne-a povestit că văru are o fată… Adică era evident că, după nume, fata e din neam! Eh, lasă că le trece. Așa le trebuie, dacă nu știu să se orienteze. Ce mare scofală?!“, a spus bărbatul.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

Actualitate