Doi bărbați din Vâlcea, inspirați din filmele de acțiune cu spărgătorii de bănci, au pus la cale un plan asemănător cu gândul că vor da lovitura vieții. Indivizii au pus ochii pe o bancă din județul Gorj și după zile întregi de filaj și documentare au trecut la treabă. Au reușită să pătrundă noaptea în incinta băncii spărgând un zid, după care au dezactivat sistemul de securitate, acționând până aici inexplicabil de profesionist, după cum mărturiseau oamenii legii. Nimeni nu i-a auzit, iar autoritățile nu au fost alertate deoarece sistemul de alarmă a fost deconectat de spărgători.

Ce urmează însă pare un cu totul alt scenariu. După ce au ajuns în bancă și s-au asigurat că pot lucra liniștiți, hoții au încercat să deschidă seiful, fără succes însă. Apoi, au încercat să fure seiful cu totul, însă nu au reușit nici măcar să-l clintească.

Dezamăgiți, dar nevrând să plece cu mâna goală, infractorii au demontat sistemul de supraveghere al băncii și l-au furat. Așadar, după o spargere ca la carte, hoții au reușit să fugă doar cu camerele de luat vedere.

Indivizii au fost prinși zilele trecute de polițiști, la 3 săptămâni de la celebra spargere, și riscă ani grei de închisoare, mai ales că au antecedente penale.

 

(Visited 803 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.