Umor

Doi tineri din Vama Veche sunt siguri că iarba este legală în România încă de anul trecut

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 august, 2022

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Vama Veche după ce au fost prinși în timp ce fumau marijuana pe o bordură în fața unei terase din stațiune.

Tipule, nu e ok ce se întâmplă. Sunt foarte sigur că nu am făcut nimic ilegal“, spune Mirel Cuiescu (22 de ani). „Consumul recreativ de iarbă în România este legal de…“, l-a completat și prietenul său, David Ungigi (23 de ani), care nu a mai terminat propoziția.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Cei doi nu înțeleg de ce au fost deranjați de autorități abia acum. „Băi, deci… Băi. Fii atent. Deci am venit în Vamă de la începutul verii, înțelegi? Ok. Fii atent. Zi de zi eu și cu ăsta am stat aici, pe bordura asta și am fumat. Zi de zi. Eu i-am pasat-o lui, el mi-a pasat-o mie… Știi și tu cum se face. Fii atent. Băi, nici măcar un tip în uniformă nu ne-a întrebat de sănătate și, sincer, poate că aș fi apreciat asta. Când mai trecea câte un domn polițist noi chiar salutam. Tu nu ai crede că treaba este cât se poate de legală?“, a povestit David Ungigi.

Oricum ne-am prins că e legală încă de anul trecut, când am făcut la fel. Băi, deci fix la fel. Și acum vine acest domn și-mi spune că, de fapt, e ilegal ce facem? Băi, deci…“, a completat prietenul său.

Actualitate