Mădălina Cojocariu lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, având gradul de subinspector.

La scurt timp după venirea pe lume a micuțului David, Mădălina a primit un diagnostic crunt: cancer la colon și metastaze la ficat. De mai bine de un an s-a luptat din răsputeri cu boala.

Mădălina a urmat un tratament de urgență în Turcia, însă din motive financiare, a revenit în România, iar rezultatele nu au fost încurajatoare.

A încercat un nou tratament în Germania, însă cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni

„După o lungă suferință, în această seară, colega subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic.
În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie”, se arată într-un mesaj transmis de IPJ Constanța.

 

(Visited 38.864 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.