Nici până în prezent, președintele AMVVD, Marius Apostol, nu a răspuns acuzațiilor foștilor săi colegi privind cheltuirea a nu mai puțin de 600.000 lei, bani strânși în conturile asociației din cotizații și donații.

Numeroși membri din conducerea AMVVD au părăsit corabia, astfel încât, în momentul de față, din tot consiliul director al asociației se mai regăsesc doar câțiva militari. Iar din cei 12 militari răniți membri fondatori, a rămas doar președintele Apostol.

Cei care au plecat din AMVVD acuză conducerea că într-un singur an s-au cheltuit peste 600.000 lei, bani proveniți din cotizații, donații și din redirecționarea cotei de impozit. Ce s-a făcut din acești bani? Nimeni nu prea știe.

Din acest considerent, în numele miilor de militari care au donat prin SMS, au plătit cotizație sau și-au redirecționat cota de impozit, solicităm domnului președinte al AMVVD, Marius Apotol, să prezinte public lista cu veniturile și cheltuielile Asociației pe ultimii doi ani. Este o datorie morală și legală pe care o aveți domnule Apostol! De ce vă este frică dacă ați cheltuit acești bani legal?

De asemenea, solicităm instituțiilor abilitate să efectueze controale privind modalitatea în care bani publici au fost cheltuiți de această Asociației!

PS: Domnule Apostol, în caz că nu știați, ați pierdut procesul cu ziarul Constanța de Azi! Oare cât o fi încasat avocata dvs din banii Asociației pentru acest eșec?

(Visited 1.398 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.