Actualitate

Dorel de la Primărie lovește din nou! Trenurile Constanța-București, întârzieri mari după angajați ai Primăriei Valu lui Traian au tăiat cablurile CFR din greșeală

sursa: infosuceava.ro

CFR SA anunță că marți, 11 aprilie, cablurile de semnalizare feroviară au fost rupte sau secționate între stațiile Valu lui Traian-Basarabi, de către angajații Primăriei Valu lui Traian, care executau lucrări în proximitatea căii ferate.

Scris de 
 pe data 
11 aprilie, 2023

Dorel de la Primărie lovește din nou! 13 trenuri care circulă pe ruta Constanţa-Bucureşti au ajuns astăzi la destinație cu zeci de minute întârziere după ce mai mulți angajați ai Primăriei Valu lui Traian au tăiat din greșeală cabluri feroviare esențiale pentru desfășurarea traficului în siguranță, informează g4media.ro

Cablurile de semnalizare feroviară au fost rupte sau secţionale astăzi, în jurul orei 11.30, între staţiile Valu lui Traian-Basarabi, de către angajaţii Primăriei Valu lui Traian, care executau lucrări în proximitatea căii ferate. Din cauza acestui deranjament, circulaţia a 13 trenuri de pe ruta Constanţa – Bucureşti s-a desfăşurat în condiţii speciale, cu îndrumarea trenurilor pe intervalul de staţii respectiv, de către personalul feroviar, prezent pe teren, fiind înregistrate întârzieri de 5, până la 65 de minute, faţă de graficul normal de circulaţie”, a anunţat, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, potrivit News.ro.

Conform sursei citate, echipele feroviare de intervenţie ale SRCF Constanţa lucrează şi la 7 ore după producerea incidentului pentru înlocuirea sau repararea cablurilor rupte ori secţionate în zona Valu lui Traian – Basarabi, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii normale de trafic.

”Adresăm scuzele necesare călătorilor şi îi asigurăm că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului şi restabilirea circulaţiei conform orelor din Mersul Trenurilor”, a menţionat Brânzan.

Actualitate