Eveniment

Dosar penal pentru un puști de 18 ani care conducea cu 138 km/h și fără permis prin Năvodari

După o urmărire în mare viteză, polițiștii din Năvodari au reținut un tânăr care gonea cu 138 de km/h. Acesta a încercat să se ascundă de oamenii legii într-o benzinărie.

Scris de 
 pe data 
24 august, 2021

Totul s-a petrecut luni, 23 august, în jurul orei 17.40. Polițiștii au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 226, dinspre comuna Corbu, fiind înregistrat, de aparatul radar, cu viteza de 138 km/h, în orașul Năvodari.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, moment în care conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Polițiștii l-au urmărit, folosind semnalele acustice și luminoase pe o distanță de aproximativ 2 kilometri.

La un moment dat, tânărul a virat către stânga, în spatele unei stații de alimentare cu carburant, cu intenția de a fugi. Polițiștii au blocat ieșirea tânărului din vehicul, cu autospeciala, acesta fiind încătușat și condus la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Actualitate