Imediat după dezastrul de la referendumul pentru familie, liderii județeni ai PSD Constanța au vrut să-și arate în continuare sprijinul și devotamentul față de liderul Liviu Dragnea.

Din acest moment, toată lumea își lasă mustață. Bărbat, femeie, nu contează!“, a fost mesajul pe care președintele organizației județene a PSD, Felix Stroe, l-a transmis colegilor săi pe grupul de WhatsAapp imediat după aflarea rezultatelor.

Și nimeni nu se mai spală pe dinți!“, a revenit Stroe cu un alt mesaj.

Surse rupte de realitate din PSD Constanța ne-au mărturisit că primirea ordinului a fost un motiv de bucurie pentru toți membrii organizației.

Atât de fericiți am fost în acel moment! Eu chiar voiam să îmi las mustață de ceva timp, însă îmi era oarecum teamă de reacțiile oamenilor. Dar acum știu că ăsta este lucrul drept, just și corect pe care trebuie să-l fac pentru a demonstra nemărginita iubire pe care o port iubitului nostru conducător, domnul Liviu Dragnea“, a declarat primărița din Cumpăna, Mariana Gâju.

La câteva zile după, pentru a marca momentul, pesedișii s-au îmbrăcat la cămășuțe albe și au făcut o fotografie memorabilă în sediul PSD Constanța, având în fundal portretul cu privirea plină de speranță a lui Liviu Dragnea.

Ne miros gurile și deja pe unii dintre noi ne dor măselele! Dar asta înseamnă să-ți iubești partidul și pe al său conducător. Asta înseamnă să faci ce ți se spune atunci când ți se spune și ca liderul tău iubit să știe că oricând se poate baza pe tine. Nu, domnule, nu suntem slugi!“, a declarat și directorul RAJA SA, președinte al filialei județene PSD Constanța, om bun la toate și soldat de linia 1 a lui Liviu Dragnea, Felix Stroe.

La finalul ședinței foto, unul dintre pesediști a flatulat cu zgomot în încăpere. Imediat, în semn de solidaritate, și colegii săi au făcut la fel. Ce s-au mai distrat și ce frumos a fost!

Sfârșit.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.287 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.