O plimbare în parc s-a transformat într-un moment memorabil pentru cunoscutul polițist Marian Godină și liderul PSD, Liviu Dragnea. Se pare că cei doi s-au întâlnit întâmplător și chiar au făcut o poză împreună. După relatările lui Godină, Dragnea ar fi fost cel care l-a zărit și s-a grăbit, alergând spre el, pentru a face o fotografie.

Mă plimbam și deodată am auzit cum mă striga o voce de bărbat: domnu’ Godină, domnu’ Godină! M-am întors și l-am zărit pe Liviu Dragnea. <Stați, vă rog, să facem o poză!>, mi-a spus în timp ce alerga spre mine. Din păcate, nu-mi dau seama cum, în alergare, s-a împiedicat și a căzut destul de urât, după cum se poate vedea și în fotografie. Totuși, am apreciat că, după ce s-a ridicat, s-a scuturat și tot a vrut să facem poza“, a povestit Marian Godină.

Cu toate acestea, câțiva martori au o cu totul altă versiune a poveștii. Unul dintre ei spune că într-adevăr Dragnea alerga, dar nu spre Godină.

Godină era după el, frate. Mamă cum fugea mustăciosu’! Nu știu cum l-a bunghit, dar era polițistul după el ca un câine de curse. Și mi l-a prins, mâncați-aș gura ta! Băi, mai știi cum era jocu’ ăla, Street Fighter? Ei bine, Godină a făcut cu el Mortal Kombat. Noroc că s-a băgat unu’, frate, că-i dădea Fatality, să mor dacă nu“, a explicat un martor.

Potrivit unui alt martor, Dragnea a fost trântit la pământ, apoi ridicat de gulerul sacoului. Mișcarea a fost urmată de un genunchi în burtă și unul „fix în bot“, după cum povestește acesta. Șeful PSD a fost din nou ridicat, însă de data aceasta Godină i-ar fi aplicat „un mare capac la urechea stângă, frățioare!“, ce l-a lăsat lat. „Hai, acum stai să facem o poză!“, i-ar fi spus Godină.

Încă nu se știe exact care este versiunea reală a poveștii, însă cert este că majoritatea preferă și apreciază varianta a doua, fiind o fantezie pe care o au sute de mii de români. Din surse turnătoare din PSD, Liviu Dragnea susține cu tărie că prima variantă este cea adevărată.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 831 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.