Aducerea primului autobuz electric la Constanța a creat o adevărată panică printre angajații autobazei CT BUS. Oamenii se tem că mașinăriile viitorului vor prelua controlul și că afacerile cu motorină le vor fi grav afectate.

„Azi un autobuz, mâine al doilea și tot așa… Trebuie să ne vină 20 de bucăți! O s-ajungem la sapă de lemn, dom’le“, spune Gheorghe Furtunaș, plasator de chei și bidoane. „Am casă mare, am două maşini, am rate la a treia, rate la iphone-urile copiilor. Eu ce fac?“, s-a plâns bărbatul.

Autobaza CT BUS are angajaţi care trag motorină de mai multe generaţii, meşteşugul fiind moştenit din tată-n fiu. Aceştia se tem că noua tehnologie le va călca tradiţia în picioare, trasul de motorină având, pe lângă beneficiile financiare, şi o mare valoare sentimentală.

Mai mult, oamenii spun că noul autobuz electric pare să le urmărească fiecare mişcare şi că îi simte când cară bidoanele cu motorină. „Mirosul… Cred că nu suportă mirosul de motorină. Vă zic, ăsta ne face felul într-o bună zi. Aşteaptă să vină şi ceilalţi tovarăşi ai săi şi gata, s-a terminat cu noi! Ele o să preia controlul aici“, spune un alt angajat.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 1.711 times, 50 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.