Umor

Fenomen bizar la Constanța. După ce au stat înghesuiți într-un microbuz, pasagerilor li s-au amestecat personalitățile

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 iunie, 2018

Un fenomen fără precedent s-a produs în aceste zile la Constanța. Mai mulți pasageri, care au călătorit înghesuiți claie peste grămadă într-un microbuz, la coborâre s-au trezit cu tot cu conștiință și personalitate în trupurile altor persoane din aceeași mașină.

Am stat foarte lipiți unul de celălalt, zeci de minute. Și pe măsură ce șoferul tot mai băga oameni în mașină, simțeam așa cum mă contopesc cu persoana din fața mea, cum cel din spatele meu se contopește cu mine… Ceva, nu știu cum să vă explic. M-am dat jos, am inspirat adânc și mi-am dat seama că am o traistă în mână, că am sâni, sandale și ciorapi de damă!“, ne-a povestit Ionel Dramă, unul dintre pasagerii care a fost nevoit să-i explice soției că acum este captiv în trupul unei femei.

Oamenii de știință spun că din cauza căldurii din microbuz, generată de trupurile zecilor de oameni înghesuiți unul în celălalt, la care s-a adăugat o incredibilă forță de frecare și interacțiune a atomilor din transpirația abundentă, a fost generată un fel de fuziune neurologică ce a rezultat într-un schimb de conștiință, personalitate între cei implicați.

Totuși, credem că există o soluție de rezolvare a situației și este fix cauza ce a generat problema de la bun început. Toți cei afectați trebuie să călătorească din nou pe același traseu, exact la fel de înghesuiți și să fie pe aceleași poziții pe care se aflau în prima experiență“, a explicat Mikoloi Pricepruteanu, om de știință nebăgat în seamă de cele mai multe ori.

Cel mai traumatizat dintre pasageri este un tânăr preot, care s-a trezit în trupul unui homosexual. Acesta acuză dureri în anumite zone ale corpului, însă este extrem de îngrijorat că, până la remedierea situației, trupul său va fi supus unor tratamente păcătoase de către noul posesor.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate