Parcă anticipând condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, liderul PSD Liviu Dragnea şi-a tatuat pe corp un plan care să-i reducă pedeapsa şi să-i reamintească obiectivele pe care le are pentru o viaţă cât mai uşoară în spatele gratiilor.

A venit la mine în urmă cu câteva luni. Era foarte crispat, dar determinat. Mi-a spus că e fan al serialului Prison Break şi că vrea să-i tatuez pe corp ceva asemănător cu ce are personajul Michael Scofield. Mi-a spus să-i inserez acolo câteva chestii pe care să nu le uite, de care să ţină cont în cazul în care ajunge la închisoare. A zis că nu se uită la bani“, ne-a povesit Sică Vangogu, tattoo artist din Teleorman.

Potrivit lui Sică, Dragnea a cerut adăugarea pe piept a unor texte de tip memo, precum „Scriu trei cărţi“ sau „Dau nişte şpăgi“. Artistul spune că i-ar fi sugerat şefului PSD şi un text care să-i reamintească cât de importantă este alifia în spatele gratiilor, iar acesta a fost de acord fără ezitare.

De asemenea, Sică ne-a dezvăluit că Liviu Dragnea a insistat ca pe spate, în zona lombară (aproape de zona fesieră) să-i fie scris următorul mesaj: „Îţi dau 5.000 de euro dacă renunţi acum!“.

Eu i-am spus că e totuşi o sumă destul de mare şi că băieţii de acolo se mulţumesc şi cu mai puţin, gen câteva ţigări şi două-trei sute de lei, dar părea panicat şi, din nou, mi-a spus că nu se uită la bani, mai ales când vine vorba de aşa ceva“, a mărturisit Sică.

Sub formă de consolare, artistul i-ar mai fi spus lui Dragnea să nu-şi facă prea multe probleme în sensul ăsta, deoarece are o mutră destul de respingătoare şi că sunt băieţi acolo care au standarde mult mai ridicate.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 870 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.