Umor

După nebunia Queen’s Gambit, românii vor face un serial numit Poartă-n Casă

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 decembrie, 2020

Casa de producție cinematografică „Facem și noi un film mișto și vrem niște bani de la Guvern“ a anunțat că a început lucrul la un serial inspirat de succesul Queen’s Gambit, difuzat de Netflix.

Noul serial românesc, care se va numi Poartă-n Casă, spune povestea unui tânăr născut la o stână, dintr-o mamă oaie și un tată cioban. Tatăl i-a părăsit și și-a văzut de treaba lui după ce a câștigat la Loto 6/49.

Coborând des la birtul din sat, încă de mic, Miji Fecali descoperă că este bun la jocul de table, dar fiind prea sărac, și-a construit jocul din căcăței de oaie, bucăți de brânză și a folosit zaruri sculptate dintr-o bucată de cașcaval.

Ajuns la pubertate, Mijică nu se mai înțelege cu mama lui și pleacă de acasă, reușind să facă bani jucând table prin cârciumi sau prin parcuri cu pensionarii. Cu banii câștigați, după revoluție se apucă de bișniță cu marfă adusă de la turci și, câțiva ani mai târziu, ajunge patron de club de fotbal, europarlamentar și filantrop în cadrul unei facultăți.

Deocamdată nu se știu prea multe detalii despre distribuție, însă am reușit să aflăm că este foarte posibil ca rolul lui Mijică să fie interpretat de Cătălin Măruță, care n-are nicio treabă cu nimic, dar cui îi pasă.

Actualitate