După anunțarea noilor tarife de lux pentru parcările din Constanța, a venit și rândul celor care plătesc foarte multe taxe să fie suprataxaţi. Astfel, Primăria Chițac propune un proiect prin care persoanele care plătesc foarte multe taxe să plătească taxe suplimentare către bugetul local.

S-au inflamat toți papițoii și presa obraznică… Cică, vezi-Doamne, e sărăcie și nu poți să ceri atâția bani pentru o parcare, dar, cu toate acestea, constănțenii plătesc foarte multe taxe. Sincer vă spun, am rămas şocat să văd câte taxe plătesc unii dintre ei. Cei care plătesc atât de multe taxe efectiv sfidează bunul simț!”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Tocmai de aceea, Chițac a decis ca aceşti constănțeni să fie taxaţi suplimentar. „Am mai spus-o şi o repet, cei care îşi permit luxul trebuie să fie suprataxaţi. Iar luxul de a plăti foarte multe dări către stat sau la bugetul local nu trebuie să facă excepţie. Dacă cineva plăteşte foarte multe taxe înseamnă că acea persoană are foarte mulţi bani, deci nu va fi o problemă pentru ea să plătească nişte taxe în plus. Îi ard de nu se văd… Aveți încredere!”, a explicat primarul.

(Visited 1.882 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.