Administraţie

Eforie sărbătorește românește de 1 Decembrie. Horia Brenciu, Andreea Bănică, Aneta Stan și mulți alții vor încinge atmosfera

Primăria Eforie a pregătit, pentru 1 Decembrie, o serie de manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri. În parcul Teatrului de Vară din Eforie Sud sunt așteptați la sărbătoarea românească toți locuitorii orașului, alături de Horia Brenciu, Andreea Bănică și mulți alți artiști.

Scris de 
 pe data 
21 noiembrie, 2018

Sărbătoarea Centenarului Unirii va începe de la ora 13, în parcul Teatrului de Vară din Eforie Sud, cu Gala Laureaților concursului „Noi suntem români! Centenar Eforie 2018” organizat de Liceul Teoretic Carmen Sylva.

De asemenea, vor mai urca pe scenă Ansamblul Folcloric „Flori de Măr” din Mereni, cu interpreta Sorina Preda, și Roxana Cozma.

Seara, atmosfera va fi încinsă de Horia Brenciu, Andreea Bănică și Annes. Și pentru că este zi de sărbătoare națională, cântecul și dansul popular vor fi la ele acasă cu interpreta Aneta Stan, Radu Ille și Ansamblul Brâulețul, iar distracția și voia bună vor fi întreținute de Cristi Proca și formația Orizont Constanța.

 

Actualitate